Amazon, la primera botiga física

Amazon inaugura la seva primera botiga física sota el nom Amazon Go. L’establiment compta amb múltiples tecnologies que eliminen la necessitat de passar per caixa.

El gegant del comerç en línia Amazon va revelar oficialment Amazon Go, la seva primera botiga física. El nou establiment incorpora diverses tecnologies que agilitzen i simplifiquen el procés de compra tradicional.

Per entrar en una d’aquestes noves botigues cal descarregar i iniciar sessió en l’aplicació Amazon Go, disponible a App Store i Google Play. Aquesta aplicació, combinat amb múltiples sensors i deep learning interpreta i registra tots els elements que el consumidor recull de les prestatgeries.

Per completar el procés de compra, només cal caminar cap a la porta i sortir de la botiga. No cal passar per caixa. Els diferents sistemes de la botiga, juntament amb l’aplicació instal·lada en el dispositiu mòbil, s’encarreguen de reconèixer els elements i realitzar el pagament amb la targeta de crèdit o dèbit associada al compte d’Amazon.

La primera botiga Amazon Go només està oberta als empleats de la companyia. Quan finalitzi el període de proves, Amazon obrirà les botigues a tot el públic i expandirà el nombre de botigues Amazon Go disponibles al món.

Font: Hipertextual

 

 

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *