MásMóvil és converteix en el 4rt operador d’Espanya

MásMóvil tanca la compra de Pepephone per 158 milions d’euros.

MásMóvil ha tancat avui la compra de Pepephone per un import de 158 milions d’euros, la qual cosa després de l’autorització que va rebre la setmana passada per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) per adquirir Yoigo el converteixen en el quart operador (telefonia mòbils i fixa, internet i televisió) d’Espanya.

masmovil

Segons ha informat MásMóvil en un comunicat, el nou grup comptarà amb gairebé 4,3 milions de clients, dels quals 4,2 milions són clients de mòbil i al voltant de 70.000 de banda ampla fixa.

Els ingressos, segons els comptes proforma, van ascendir a 1.070 milions d’euros, amb un benefici brut d’explotació de 108 milions i un flux de caixa operatiu de gairebé 50 milions d’euros (amb més de 75 milions de flux de caixa operatiu recurrent), excloent els estalvis de costos i sinergies esperats.

La quota del nou grup MásMóvil és del 10,5% dels clients residencials de telefonia mòbil a Espanya.

Pepephone va ser creat en 2007 i en els últims anys, entre 2011-2015, la seva base de clients ha crescut un 35% i els ingressos un 40%, arribant al final del 2015 més de 475.000 clients de mòbil, més de 40.000 de banda ampla i 64 milions d’euros d’ingressos.

Un 97% dels clients de Pepephone són de contracte i té una de les taxes de rotació de clients més baixes de la indústria, segons ha informat MásMóvil.
MásMóvil va acordar al juny la compra de Yoigo per 612 milions d’euros i la de Pepephone a l’abril per 158 milions, i aquest estiu va tancar la capitalització de les dues operacions.

Font Agencia EFE

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *