El teu horòscop pot haver canviat: La NASA revela el signe 13 del zodíac

La NASA va fer els càlculs i va determinar que en realitat hi ha 13 signes del zodíac.

Tot el que creies saber sobre l’astrologia acaba de canviar. Qualsevol que hagi nascut entre el 29 de novembre i el 17 de de desembre és en realitat un Ofiuco en lloc d’un Escorpí o Sagitari.

nasa_zodiac

O com diu la NASA, ells no van canviar el Zodíac, simplement van fer els càlculs.

Això canvia les dates per a tots els altres signes, el que significa que podries haver estat llegint l’horòscop equivocat tot aquest temps.

D’acord al que s’ha dit per la NASA i tenint en compte a Ofiuco, així quedarien les noves dates de l’horòscop:

Capricorn: 20 de gener - 16 febrer 

Aquari: 16 de febrer - 11 març 

Peixos: 11 de març - 18 d'abril 

Àries: 18 d'abril - 13 maig 

Taure: 13 de maig - 21 de juny 

Bessons: 21 de juny - 20 juliol 

Cranc: 20 de juliol - 10 agost 

Lleó: 10 d'agost - 16 setembre 

Verge: 16 de setembre - 30 octubre 

Balança: 30 d'octubre - 23 de novembre 

Escorpí: 23 de novembre - 29 novembre 

Ofiuco: 29 de novembre - 17 desembre 

Sagitari: 17 de desembre - 20 gener

Per a les persones que s’identifiquen fortament amb el que pensaven que era el seu signe, això s’està convertint en l’univers a l’inrevés.

Què és Ofiuco?

La constel·lació es coneix com el portador de la serp, el serpentario o el caçador de serps, i no és universalment reconeguda.

ofiuco

Malgrat ser clarament un signe zodiacal (de fet, el Sol passa més dies per Ofiuco que per Escorpí), mai ha estat acceptat en el sistema de signes del zodíac.

Cal tenir en compte que Zodíac i Horòscop són dues coses molt diferents: mentre que el primer segueix l’esquema de les constel·lacions siderals i té 13, el segon només té en compte 12 signes, excloent a Ofiuco i és el que s’usa en Astrologia i en els mitjans de comunicació, com diaris o televisió.

Si t’imagines una línia recta traçada des de la Terra, cap al Sol i més enllà, cap a fora en l’espai més enllà del nostre sistema solar, on estan les estrelles. Mentre la Terra recorre la seva òrbita al voltant del Sol, aquesta línia imaginària rotaría, apuntant a diferents estrelles al llarg d’un viatge complet al voltant del sol -o d’un any-.

Totes les estrelles que es troben a prop d’aquest disc pla imaginari format per la trajectòria de la Terra al voltant del Sol en un any, es diu que són al zodíac.

zodiaco

És important assenyalar, que Ofiuco no és un nou descobriment.

“Fins i tot segons les pròpies històries antigues dels babilonis, hi havia 13 constel·lacions en el zodíac. I van decidir deixar de banda a una, Ofiuco, perquè coincidissin amb el seu calendari de 12 mesos. Fins i tot llavors, alguns dels 12 elegits no encaixaven perfectament en la seva porció assignada del pastís i creuava a la següent “, segons la NASA.

Font laopinion.com

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *