Les videotrucades arriben a WhatsApp

Les vídeo-trucades s’han convertit en una de les característiques més reclamades al voltant de WhatsApp. Després que l’opció hagi estat disponible per a alguns usuaris de iOS, ja es poden provar les trucades de vídeo en els telèfons amb sistema operatiu Android.

De moment aquesta opció només està disponible entre usuaris que compten amb la versió beta de l’aplicació, per al que poden donar-se d’alta des de la pròpia pàgina de WhatsApp per descarregar la versió 2.16.318 des de la qual es poden realitzar les trucades de vídeo.

whatsapp-videollamadas
Foto: La Prensa

Per fer-ho, com la resta de funcionalitats de l’aplicació és molt senzill. N’hi haurà prou amb obrir una conversa i prémer sobre la icona de trucades, al que WhatsApp respondrà oferint dues opcions: “Trucada de veu” o “Trucada de vídeo”; o bé anar al menú Trucades i buscar un contacte amb qui establir comunicació.

Quan es premi sobre “Videotrucada” el telèfon activarà la càmera frontal i l’usuari veurà el que està enfocant, de la mateixa manera que fan altres aplicacions com Skype o FaceTime, perquè es pugui estar preparat abans que s’estableixi la conversa de vídeo.

Durant la conversa, l’usuari podrà canviar la disposició on vol que s’ubiqui el seu propi vídeo, alhora que podrà silenciar el micròfon, escriure text simultàniament o canviar de càmera a la del darrere.

Ara mateix, en estar encara en fase de proves, la companyia demana que es qualifiqui com ha estat la qualitat de la videotrucada realitzada i quins han estat els possibles problemes soferts durant la mateixa.

Quant megues consumeix una trucada de vídeo?

Després de diverses proves realitzades, la despesa mitjana de les videotrucades de WhatsApp a través de WiFi suposen 15 megues per minut, amb el que l’usuari haurà de tenir-ho en compte abans de realitzar trucades de vídeo sota connexió LTE, o si bé prefereix estar connectat a un WiFi per no sacrificar la seva tarifa de dades.

Font: El Economista

 

 

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *