Com evitar que WhatsApp comparteixi el teu número amb Facebook

Si no vols que Facebook sàpiga el teu número, tens 30 dies per actuar

A la secció de preguntes sobre els nous termes de servei i política de privacitat apareix un apartat en què s'explica com la connexió entre ambdós serveis és útil per oferir una millor experiència d'usuari, però assenyalen que "Res del que comparteixis a WhatsApp , incloent els missatges, fotos, i informació de perfil, serà compartit a Facebook o en alguna de les aplicacions filials de Facebook perquè altres els vegin ".

whatsapp

Així doncs, tot i que coses com el teu número de telèfon siguin compartits amb Facebook, aquesta informació no serà vista per altres usuaris de Facebook, i en tot moment el xifrat extrem a extrem es manté: ni WhatsApp ni Facebook podran llegir-los.

WhatsApp dóna no obstant això l'opció que la informació del teu compte de WhatsApp no sigui compartida amb Facebook, cosa que qualsevol pot fer durant els primers 30 dies. Pots fer-ho de dues maneres: abans de pressionar acord per donar el consentiment als nous termes podem punxar en la paraula "Llegeix" marcada en blau, el que farà que aparegui una casella que podem desactivar.

whatsapp, seguretat

Si no hem fet això podrem desactivar aquesta compartició del telèfon amb Facebook amb un segon mètode. Per a això primer caldrà acceptar els nous Termes de Servei i Política de Privacitat actualitzats, després de la qual cosa caldrà adreçar-se a Configuració -> Compte -> Compartir la informació del meu compte: serà allà on haurem de desactivar aquesta opció. Encara fent això, apunten a WhatsApp, hi haurà dades que sí es compartiran amb Facebook sense que puguem fer res:

Facebook i la família d'empreses de Facebook rebran i faran servir aquesta informació per a altres propòsits. Això inclou ajudar a millorar els sistemes d'infraestructura i lliurament; entendre com es fan servir els nostres Serveis o els d'ells; protegir els sistemes; i combatre les activitats infractores, l'abús o els missatges no sol·licitats.

Recordeu que en tots dos casos aquesta desactivació de l'opció de compartir dades amb Facebook de forma voluntària només es podrà executar en els 30 dies següents a l'acceptació dels nous termes de servei i política de privacitat actualitzats.

Font: Xataka (texte i fotos)  

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *